Glade undervisere
Underviser Camilla W. der studere Medicin

Camilla W.

Medicin Aarhus Universitet - AU
Hej!

Mit navn er Camilla, jeg er 21 år gammel og læser medicin på Aarhus Universitet. Jeg har altid elsket at gå i skole og lære, og derfor er mit største ønske som underviser at videregive denne glæde ved viden.

Undervisningen ligger mig meget nært på flere måder. Dels har jeg gennem mange år undervist børn og unge i Taekwondo, dels har jeg frivilligt hjulpet med lektier på folkeskole- og gymnasieniveau. Dertil har jeg undervist i engelsk på en folkeskole i Kina i 6 måneder. Udfordringerne ved undervisningen finder jeg enormt givende og lærerige - endnu en grund til, at jeg gerne vil undervise dig!

Det naturvidenskabelige fakultet er helt klart mit favoritfakultet, hvorfor jeg især vil kunne være behjælpelig med matematik, fysik, kemi og bioteknologi. Men jeg interesserer mig for meget andet, og derfor kan jeg også sagtens hjælpe med en masse andre fag, såsom dansk, engelsk, historie, tysk og lignende.

Jeg glæder mig meget til at møde dig!

Camilla W. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Bioteknologi (A) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Camilla W.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn