Glade undervisere
Underviser Kirstine L. der studere Medievidenskab

Kirstine L.

Medievidenskab Aarhus Universitet - AU
Hej. Jeg hedder Kirstine og er fra november 1995. I øjeblikket læser jeg Medievidenskab på Aarhus Universitet.

Et kendetegn ved mig er, at jeg nyder at studere, og lige fra da jeg startede i skole har haft en passion for læring. Igennem min faglige styrke og min interesse lærte jeg også at lære fra mig, hvilket jeg også har fundet en stor glæde ved.

Jeg er underviser hos GoKarakter, fordi jeg vil give glæden ved læring videre, og hjælpe dem, som lige har brug for en ekstra hånd.

Jeg har tidligere været frivillig gymnastikinstruktør og fodboldtræner for unge piger, og her nød jeg godt af det sociale samvær, men også at kunne give mine erfaringer videre, samt hjælpe til, hvor der var brug for det. Det er utroligt givende, at se unge udvikle sine kompetencer og samtidig se den glæde hos de unge, når det lykkes.

Som underviser opfatter jeg mig selv som lyttende, tålmodig og motiverende. Det er vigtigt at eleven føler sig tryg i undervisningen, og at der skabes de bedste rammer for læring. Alle lærer forskelligt, så det er essentielt at imødekomme elevens behov og ønsker, og derved danne grundlag for den undervisning, eleven har brug for.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Kirstine L. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Mediefag (B) Mediefag (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Kirstine L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn