Glade undervisere
Underviser Torbjørn R. der studere Fysiske fag

Torbjørn R.

Fysiske fag Københavns Universitet - KU
Jeg hedder Torbjørn og er 23 år. Til hverdag læser jeg fysik på Københavns Universitet på 3. år, hvilket jeg er rigtig glad for. Fysikstudiet indebærer bl.a. mange matematiske metoder, som jeg finder rigtig spændende og udfordrende.

Min interesse for matematik og fysik har jeg haft glæde af i min egen gymnasietid. Her var jeg meget aktiv mht. at hjælpe flere af mine klassekammerater, som fandt fagene svære. Yderligere hjælper jeg også fra tid til anden min søster med matematikken i gymnasiet. Selv får jeg meget ud af at lære fra mig og formidle stoffet til andre, hvorfor jeg nu underviser på et mere seriøst plan og måske går med en gymnasielærer gemt i maven.

Selve læringsprocessen og hvad der driver forskellige personers indlæring, synes jeg, er interessant, netop fordi det er så individuelt, hvordan man bedst lærer. Jeg finder det motiverende, når jeg kan se, at det lykkes andre at knække koden og forstå noget hidtil uforståeligt. Igennem min egen uddannelse har jeg lært, at det nogle gange bare kræver en lidt anden tilgang for at få tingene til at give mening og gå op i en højere enhed. Dette vil jeg gerne give videre til andre, hvorfor jeg så vidt muligt forsøger at bringe flere perspektiver i spil i undervisningen, sådan at eleverne kan få en god oplevelse med noget de ellers finder udfordrende.

Jeg glæder mig til at undervise dig!


Torbjørn R. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Filosofi (B) Filosofi (C) Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Torbjørn R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn