Glade undervisere
Underviser Lærke K. der studere Industrielt design

Lærke K.

Industrielt design Aalborg Universitet - AAU
Hej, jeg hedder Lærke. I sommeren 2016 blev jeg færdig med en HTX, med en naturvidenskabelig studieretning. Siden har jeg holdt sabbatår, hvor jeg har været på højskole i Mellemamerika. Nu læser jeg Industrielt Design på Aalborg Universitet.

Jeg kan godt lide at hjælpe andre mennesker, og vil gerne være med til at give børn og unge muligheden for at udvikle sig fagligt. Derfor er jeg blevet underviser hos GoKarakter. Her underviser jeg primært i naturvidenskabelige fag, som altid har været min stærke side og store interesse.

Som person er jeg tålmodig og engageret i det jeg laver. Hvilket jeg kan bruge til at undervise. Derudover vil jeg gøre mit bedste for at give eleven motivationen til at lære.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Lærke K. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Kommunikation/IT (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Teknologi (B) Teknologi (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Lærke K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn