Glade undervisere
Underviser Thomas J. der studere Student fra Rysensteen Gymnasium

Thomas J.

Student fra Rysensteen Gymnasium -
Hej, Jeg hedder Thomas. Jeg er fra 1997 og tager lige nu et sabbatår mellem gymnasiet og min kommende videregående uddannelse.

Igennem hele min gymnasietid har jeg ofte overvejet at studere til at blive gymnasielærer og undervise i mine yndlings fag, som er engelsk og historie. Derfor har jeg valgt at blive underviser hos GoKarakter, for at prøve kræfter med underviserrollen.

Jeg er tålmodig, empatisk og udadvendt, og så er jeg særligt god til at formidle pensum på en forståelig måde. Jeg har igennem hele min skolegang påtaget mig rollen som "hjælpelærer" i mine klasser, hvor jeg stod for at videreformidle lærernes kryptiske forklaringer, så mine kammerater fik nemmere ved at følge med.

Jeg satte stor pris på, når min forklaring ledte til mine klassekammeraters "Aha!" øjeblikke, når de først forstod baggrunden for reformationen, eller hvordan adverbier bøjes på engelsk.

Jeg glæder mig til at undervise dig!

Thomas J. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Oldtidskundskab (C) Religion (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Thomas J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn