Glade undervisere
Underviser Marie M. der studere Litteraturhistorie

Marie M.

Litteraturhistorie Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Marie, og jeg er fra 1994. Jeg studerer Litteraturhistorie på Aarhus Universitet – nu på min kandidatuddannelse, efter jeg i sommer 2017 er blevet bachelor i samme fag.

Jeg underviser i dansk og engelsk, fordi begge fag er fundamentet for og rummer mine helt store interesser, sprog og litteratur, og det er også her, hvor mine faglige spidskompetencer ligger. Jeg er helt utroligt glad for at studere Litteraturhistorie, og derfor holder jeg også meget af at kunne inspirere og hjælpe andre med at se de mange muligheder og store spændvidder, som de sproglige og litterære fag har i sig. Jeg kan hjælpe med Dansk- og Engelskundervisning fra folkeskole- til A-niveau på gymnasiet, og jeg kan tilbyde min hjælp med alt fra de saglige grammatiske opgaver til at udvikle analyserende og samtalende kompetencer på begge sprog.

Jeg er derudover også utrolig glad for skriftlig formidling i det hele taget – både eksamensopgaver og at skrive med ”friere tøjler” – og jeg sætter derfor også en ære i at arbejde med grundig feedback omkring skriftlige opgaver, så de kan nå sit fulde potentiale.

Jeg har tidligere været ansat som lærervikar på en folkeskole, hvor jeg fik smag for at undervise, fordi jeg oplevede, hvor inspirerende og givende det kan være – for både elev og underviser – at tage sig tid til at diskutere, undersøge og i det hele taget engagere sig i ens skolearbejde. Herfor finder jeg lektiehjælpsordningen helt ideel, fordi man får mulighed for at arbejde i dybden og at skræddersy undervisningen til den enkelte elev. Jeg har også løbende hjulpet min lillesøster, der netop er blevet student, og jeg har gennem årene læst og givet feedback til alskens venner og klassekammerater, der har bedt om min hjælp med opgaver og projekter.

Som underviser vægter jeg desuden højt, at der skal være plads til kreative og varierende former for læring. Jeg var selv en del af en livlig sprog-/musikklasse i gymnasiet, hvor vi blev inspireret og motiveret gennem mere kreative, men stadig faglige, øvelser, der lod os udfolde fagene gennem vores fælles musiske interesse. Jeg sætter derfor også stor pris på at inddrage elevers egne interesserer i undervisningen på den ene eller anden måde, fordi jeg oplever, at det giver et ekstra skud motivation til og glæde ved at lære. Man lærer allerbedst, når man føler sig tryg og forstået, og derfor anser jeg også undervisningssituationen som et samarbejde mellem elev og underviser, hvor der skal være plads til det hele.

Marie M. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Marie M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn