Glade undervisere
Underviser Thien-An M. der studere Student fra Aarhus Gymnasium

Thien-An M.

Student fra Aarhus Gymnasium -
Jeg hedder Thien An, og jeg er født i sommeren 1997. Jeg er dimitteret fra Aarhus Gymnasium (HTX) i 2017, hvor jeg nu tager et sabbatår, før jeg søger ind på Aarhus Universitet. Min studieretning i gymnasiet har været naturvidenskabelig med fagene matematik A og fysik A. Derudover har jeg haft kemi på A-niveau.

Jeg har valgt at undervise hos GoKarakter, fordi jeg får muligheden for at hjælpe andre, der har brug for støtte til det faglige. Jeg kan godt lide at høre fra andre, at jeg har været en god hjælp.

Jeg tilbyder at hjælpe i fysik, kemi og matematik, der alle er fag, som jeg holder af og har meget styr på. Der er forskellige metoder til at tilegne sig viden på i disse fag. Det har jeg erfaret ved min gymnasieuddannelse, hvor jeg flere gange har hjulpet mine medstuderende godt på vej. Jeg vil hjælpe dig med at tilegne viden i det/de fag, du har brug for hjælp i. Det vil jeg gøre ved at finde ud af, hvilke indgangsvinkler der passer bedst til dig.

Thien-An M. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Thien-An M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn