Glade undervisere
Underviser Sheila J. der studere Medicin

Sheila J.

Medicin Københavns Universitet - KU
Hej, mit navn er Sheila, jeg er en ung og frisk pige på 19 år.

Jeg har afsluttet 3.G på Frederiksberg Gymnasium i sommeren 2017 og læser nu medicin på Københavns Universitet.

Ved siden af min uddannelse, sætter jeg stor pris på at kunne give min viden videre til andre studerende, ved at undervise og hjælpe dem gennem deres uddannelse.

Som underviser synes jeg, at det er super spændende at få muligheden for at både formidle ny viden og hjælpe andre mennesker, hvor jeg derudover også har muligheden for at ydermere fordybe mig i et fag jeg synes er spændende. Jeg vil så vidt muligt prøve at møde den enkelte elevs behov så vedkommende får maksimal udbytte af undervisningen.

F.eks. kunne det hænde, at visse elever har indlærings vanskeligheder, eller at nogle elever har nemmere ved at forstå ting, hvis man visualiserer eller konkretiserer problematikker ved f.eks. at gøre noget abstrakt til noget mere håndgribeligt.

Jeg vil forsøge at tilgodese den enkelte elevs behov, om end det betyder at jeg skal til at vinkle undervisningsstoffet anderledes end hvad der f.eks. står i tekstbøgerne, eller at jeg skal til at være nytænkende i forhold til at kunne forklare og gribe undervisningen an fra en helt anden vinkel.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Sheila J. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Biologi Biologi (B) Biologi (C) Bioteknologi (A) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sheila J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn