Glade undervisere
Underviser Sofia V. der studere Kemiingeniør

Sofia V.

Kemiingeniør Aarhus Universitet - AU
Matematisk stærk og forstående lektiehjælper med forståelse for hver elevs problemer.

Hej! Jeg hedder Sofia. Til dagligt læser jeg kemiingeniør på Aarhus Universitet. Dette er jeg rigtig glad for, idet jeg får lov til at anvende den teori jeg lære. Dette mener jeg man burde gøre med hvert fag, idet det giver en ny og bedre forståelse.

Jeg er sød, imødekommende, meget forstående og god til at forklare tingene på flere forskellige måder, hvis den første måde ikke kan forståes af eleven. Jeg har altid brændt for at hjælpe andre med de ting som de ikke forstår, da det giver en glæde hos mig, men så sandelig også ved eleven når de endelig forstår det. Mine lærere igennem folkeskolen og gymnasiet har altid sagt og skrevet i mine udtalelser, at jeg er god til at hjælpe andre og til at forklare tingene på flere forskellige måder.

Derudover har jeg været frivillig håndboldtræner for et u10 pige hold. Her blev det tydeligt for mig at alle lære på forskellige måder. Nogen kunne forstå en øvelse ud fra tale, mens andre skulle have vist den og derefter kunne den. Men fælles for alle af dem var at de var nødt til at træne for at blive rigtig god til øvelsen. Herfra har jeg også erfarringer med hvordan man tackler usikre elever, underviser på forskellige måder, tackler problemer og planlægger.

Jeg hæfter mig meget ved som underviser at ingen er perfekte og at det er okay at lave fejl, det er nemlig disse fejl som vi efterfølgende husker og lære af. Det er derfor vigtigt for mig at eleven føler sig tryg, således at de tør sige noget forkert, og derved blive bedre. Min vej har selvfølgelig heller ikke været uden problemer, men gennem træning og hjælp har jeg i dag et meget højt fagligt niveau.

Jeg glæder mig til at undervise dig!

Sofia V. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sofia V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn