Glade undervisere
Underviser Rasmus B. der studere Matematik

Rasmus B.

Matematik Syddansk Universitet - SDU
Hej, jeg hedder Rasmus. Jeg er 21 år. Jeg elsker matematik, og studerer derfor matematik på SDU, hvor jeg er nået til andet år. Før det gik jeg på Kold College HTX i Odense. Jeg kan godt lide at undervise, fordi jeg synes det er meget givende, og fordi jeg synes det er sjovt.

Jeg kan generelt godt lide at hjælpe andre, og at undervise og hjælpe med lektier er noget, jeg har gjort længe. Første gang var helt tilbage i folkeskolen, hvor jeg hjalp mine venner fra parallelklassen med nogle afleveringer. I 1. g begyndte jeg at hjælpe mine klassekammerater i matematik. Efter et par afleveringer blev det næsten til, at jeg hjalp hele klassen, og det fortsatte gennem resten af min gymnasietid. Det bredte sig også til andre fag, men det var mest matematik jeg hjalp med.

Jeg har været lektiehjælper for andre end klassekammerater og familiemedlemmer før. Alt dette gør at jeg har nemt ved at forstå præcis, hvad det er eleven har svært ved. Det har også givet mig erfaring med forskellige måder at forklare tingene på. Jeg har stor tålmodighed, hvilket jeg har fundet er nødvendigt i nogle tilfælde når man underviser.

I min fritid kan jeg godt lide at være aktiv i en skov, se serier med min kæreste, eller spille computer med mine venner.

Rasmus B. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Rasmus B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn