Glade undervisere
Underviser Cathrine K. der studere Jura

Cathrine K.

Jura Københavns Universitet - KU
Mit navn er Cathrine og til dagligt læser jeg jura på Københavns Universitet.

Jeg har altid selv været glad for at lære, og for at fordybe mig, især i de fag jeg interesserede mig for, og følte jeg kunne finde ud af. At føle at jeg blev klogere, og at jeg kunne deltage mere og mere i faglige diskussioner, har altid været en interesse jeg har haft. Til gengæld ved jeg også hvordan det er, at føle at være bag ud, og hvordan det føles, ikke at forstå noget lige så hurtigt som de andre i klassen.

Matematik har altid være svært for mig, og når jeg ser tilbage på min tid i folkeskolen, så kan jeg godt ærgre mig over, at jeg ikke fik noget ekstra hjælp, fordi det gjorde, at jeg var ked af at være i matematik timerne.

Som underviser vil jeg bestræbe mig på, at hjælpe andre med at få glæden tilbage ved de fag de har sværest ved, og få troen på sine egne faglige kompetencer.

Jeg har før undervist en pige i 8-klasses matematik, og efter få gange fortalte pigen selv og hendes mor, at de allerede kunne mærke en forskel, og at pigen følte at hun var blevet mere sikker. Dette motiverede mig til at undervise mere, for at kunne hjælpe hjælpe andre med at få mere selvtillid, og tro på sine faglige evner. Det er noget jeg syntes er meget sjovt og givende.

Mine evner ligger primært i engelsk, dansk, religion og spansk.

Jeg vil bestræbe mig på at tilrettelægge undervisningen til den individuelle elevs behov og ønsker, og naturligvis forsøge at skabe et miljø for eleven, hvor det ikke er skidt at lave fejl, men blot godt at få dem rettet.

Cathrine K. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Religion (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Cathrine K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn