Glade undervisere
Underviser Sørine A. der studere Dansk

Sørine A.

Dansk Aalborg Universitet - AAU
Mit navn er Sørine, jeg er 20 år gammel, og til hverdag læser jeg dansk på Aalborg Universitet, hvor jeg senere vil læse engelsk som sidefag. Min fremtidsplan er at blive gymnasielærer, da jeg elsker at lære fra mig og brænder for mine fag. Jeg er lidt af en sprognørd, og jeg elsker at dykke ned i litteraturen, samt at rejse rundt i verden for at benytte udenlandske sprog.

Jeg står klar til at hjælpe, hvad enten der er tale om grammatikken, litteraturhistorien eller litterære analyser – ja, alt indenfor de sproglige fag!

I fritiden arbejder jeg som frivillig mentor på mit universitet, hvor jeg har stået for at give de nye studerende en god start på studiet, og jeg har gennemført kursus for at forbedre mine formidlingsevner og pædagogiske færdigheder, så jeg kan tilpasse undervisningen til eleven, således det fremstår fremkommelig og interessant.

Mit mål er at løfte både elevens selvtillid og faglige evner, så der skabes et godt og trygt forhold til faget. Jeg er tålmodig og forstående, og jeg elsker at være en del af elevens læringsproces fyldt med aha-oplevelser.

Jeg ser frem til at undervise dig!

Sørine A. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sørine A.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn