Glade undervisere
Underviser Oskar H. der studere Biologi-Bioteknologi

Oskar H.

Biologi-Bioteknologi Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Oskar.

Lad mig starte med min baggrund. Jeg kommer fra en familie og miljø af folkeskolelærere, og jeg har derfor altid haft pædagogik og didaktik tæt på min hverdag. Min mor er lige nu matematikkoordinator i Sorø kommune, og udover at vi ofte diskuterer de forskellige faglige opgaver og krav der bliver stillet til folkeskoleelever, da det interesserer mig meget. Tilsvarende er min far sciencekoordinator i Sorø kommune.

Jeg har heller ikke selv manglet kontakt med skoleelever. Ud over at jeg har brugt mere tid i gymnasiet på at hjælpe mine klassekammerater end på mine egne lektier, har jeg også arbejdet på Frederiksberg skole - både som hjælpelærer og som SFO-medhjælper.

Personligt nyder jeg sommetider mere at undervise end selv at lære. Jeg interesserer mig for de naturvidenskabelige fag, og har fået 12 i matematik A, fysik A, kemi A, hvilket også er de fag jeg underviser I hos GoKarakter.

Jeg ser frem til at møde dig!

Oskar H. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Bioteknologi (A) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Oskar H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn