Glade undervisere
Underviser Nikolaj J. der studere Litteraturhistorie

Nikolaj J.

Litteraturhistorie Aarhus Universitet - AU
Jeg hedder Nikolaj og er 23 år gammel. Jeg tog en samfundsfaglig gymnasieuddannelse med 5 A-fag. Derefter læste jeg to semestres filosofi, og nu læser jeg litteraturhistorie på fjerde semester. Jeg er åben, imødekommende og elsker at lære og lære fra mig. Jeg er 'workaholic' og elsker at fordybe mig i et emne og også hjælpe andre med at lære om og få interesse i emnet, da jeg tror, at næsten alle kan synes, at næsten alt er spændende, hvis de får den rigtige hjælp ind i emnet. Det er mit håb at kunne gøre netop dette for elever, der har brug for hjælp med de fag, jeg har ekspertise i. Jeg har før undervist og hjulpet min lillesøster, samt venner og klassekammerater gennem årene, hvilket har givet mig undervisningskompetencer og en forståelse for indlæringsprocesser. Jeg glæder mig til at møde dig!

Nikolaj J. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Filosofi (C) Historie Historie (A) Historie (B) Musik Musik (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Nikolaj J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn