Glade undervisere
Underviser Mia J. der studere Studerende ved Rysensteen Gymnasium

Mia J.

Studerende ved Rysensteen Gymnasium -
Hej, jeg hedder Mia. Jeg er 19 år og går i 3.g på Rysensteen gymnasium. Jeg er en glad pige fyldt med gåpåmod. Udover min almindelige skole har jeg debatteret på landsholdet i debat, været elevrådsforkvinde på mit gymnasium, deltaget i Politikens kritikerskole, været med til at arrangere Rysensteens musical og deltaget i adskillige Model United Nations konferencer.

Jeg har passet børn i flere år, og elsker at bruge tid sammen med børn. Jeg har gennem mit arbejde som barnepige fået en grundlæggende forståelse for håndtering af børn, og jeg kommer generelt rigtig godt ud af det med børn. Især mit job som barnepige for en ældre pige på 12 år, fandt jeg spændende, da jeg både kunne hjælpe hende med lektier, samt støtte hende gennem sociale problemer.

Jeg håber at jeg ligeledes med dette job kan gøre en forskel for andre unge mennesker. Jeg hår gået i grundskole på Freinetskolen, hvor undervisningen var tilrettelagt således, at de ældre elever skulle hjælpe til med at undervise de yngre elever. Dette foregik gennem en "passer ordning", der betød at man fra 4. klasse var tilknyttet en 0. klasse elev, som man skulle støtte både socialt og fagligt. Dette har givet mig træning i at undervise og lære fra mig af mine faglige færdigheder.

Jeg ser frem til at kunne hjælpe dig, med at blive bedre og gladere for at gå i skole.

Mia J. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Engelsk Historie Historie (B) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mia J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn