Glade undervisere
Underviser Christian D. der studere HA. Psykologi

Christian D.

HA. Psykologi Copenhagen Business School - CBS
Hej, mit navn er Christian.

Jeg er 22 år gammel og en meget udadvendt og venlig person. Jeg har gået på Oure efterskole i 10 klasse og derefter handelsgymnasiet i Odense på økonomilinjen. Økonomilinjen på gymnasiet var meget konkurencepræget vedrørende karakter, hvilket har gjort mig meget perfektionistisk.

Jeg kan godt lide at hjælpe folk med ting som de har svært ved, hvad end det er fagligt eller personligt. Jeg ser mig selv som en underviser, der er tålmodig, fokuseret og god at snakke med. Jeg er blevet underviser, da det interesserer mig meget, at undervise og lære fra mig.

Lige nu studerer jeg på CBS: HA Psykologi og er godt inde i andet semester. Mine kompetencer ligger meget bredt fagligt men siden jeg studerer psykologi og almen økonomi er mine stærkeste kompetencer inde for disse områder. Jeg glæder mig til at møde dig!

Christian D. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Afsætning (A) Afsætning (B) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Finansiering (C) International økonomi (A) International økonomi (B) Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C) Virksomhedsøkonomi (A) Virksomhedsøkonomi (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Christian D.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn