Glade undervisere
Underviser Mads M. der studere Medicin

Mads M.

Medicin Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Mads, er 23 år og bor i Aarhus N, hvor jeg læser medicin på 7. semester.

Jeg er underviser hos GoKarakter i alt fra dansk, tysk og engelsk til matematik, fysik og kemi. Jeg har tidligere erfaring med privatundervisning, hvor jeg har hjulpet elever med spørgsmål på både folkeskole- og gymnasieniveau. Jeg husker selv tiden i folkeskolen og gymnasiet for de lærere som brændte for deres fag.

Jeg husker, hvor meget hver lærer havde indflydelse på min interesse og forståelse for fagene, og ved hvor vigtigt det er at finde den rette læringsstil. Jeg synes det super interessant og lærerigt at undervise, og går meget op i at finde den rette måde at forklare problemer og spørgsmål.

Jeg glæder mig til at undervise dig!

Mads M. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Bioteknologi (A) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (C) Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mads M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn