Glade undervisere
Underviser Karoline J. der studere Medicin

Karoline J.

Medicin Aalborg Universitet - AAU
Mit navn er Karoline. Jeg er 20 år og læser medicin på Aalborg Universitet. Jeg har taget en del af min uddannelse i udlandet, bl.a. har jeg gennemført den Internationale Baccalaureate (IB) (gymnasieuddannelse) på en amerikansk international skole i Ghana. Derfor er jeg specielt egnet til at hjælpe elever som kæmper sig igennem en IB eller har brug for en underviser med et højt akademisk engelsk niveau, både skriftligt og mundtligt.

Jeg har altid haft en nysgerrighed og passion for viden. Glæden ved at forstå et koncept, løse en opgave eller finde en ny og unik måde at udtrykke sig på, har altid fascineret mig. Denne glæde ville jeg gerne give videre. Derfor har jeg tit hjulpet både familie og venner i skolen. Udenfor skolen har jeg arbejdet som svømmetræner for børn fra 3-12 år, og i min gymnasietid startede jeg et dansehold, hvor jeg koreograferede og underviste unge på min egen alder.

Mit møde med mange forskellige kultur har givet mig en åben og empatisk personlighed, samt store mængder tålmodighed. Min personlige interesse og færdigheder indenfor de naturvidenskabelige fag er omfattende og kan dermed specielt hjælpe indenfor biologi, kemi, fysik og matematik. Jeg hjælper som omtalt også meget gerne med engelsk eller med at navigerer i IB systemet og fagene; Theory of Knowledge, Extended Essay og CAS.

Jeg ser frem til at møde dig!

Karoline J. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Karoline J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn