Glade undervisere
Underviser Liam K. der studere Idræt og Sundhed

Liam K.

Idræt og Sundhed Syddansk Universitet - SDU
Mit navn er Liam, jeg er en 24-årig ung mand, der til dagligt læser kandidaten i Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet i Odense. Jeg er født i Skotland men opvokset i Danmark og jeg bruger størstedelen af min fritid på enten at holde mig i form gennem træning og løb, eller på at være sammen med venner/veninder og familie. Grundet interesse i at arbejde med børn og unge har jeg skabt mig nogle erfaringer med dette gennem forskellige jobs, frivillige stillinger samt studiet med netop dette. Her har jeg blandt andet erfaring som tidligere lærervikar, pædagogmedhjælper ved en special-SFO, fodboldtræner både tilknyttet et fast hold samt som træner på DBU's fodboldskoler ad flere omgange, basketballtræner for BørneBasket Odense samt at jeg gennem Underviser- og formidlerlinjen på bacheloruddannelsen i Idræt og Sundhed har undervist på både folkeskole- og gymnasieniveau. Mit mål med min egen uddannelse samt mit job hos GoKarakter er senere hen også at arbejde med børn og unge, da jeg i høj grad føler jeg har noget viden og nogle gode erfaringer, som jeg gerne vil lære fra mig. Jeg har også en passion for at kunne skabe gode rammer og gode erfaringer for unge og børn, som de kan benytte sig af senere hen i livet. Jeg ser mig selv som en utroligt engageret og dedikeret ung mand, der er villig til at udfordre sig selv. Jeg ser også mig selv som en der med gode faglige kompetencer og stor lyst til at give andre mennesker gode oplevelser kan skabe en god ramme for et kompetent og lærerigt samarbejde mellem underviser og elev. Jeg ser frem til at møde jer!

Liam K. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Idræt (B) Idræt (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Liam K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn