Glade undervisere
Underviser Marie V. der studere Student fra Gefion Gymnasium

Marie V.

Student fra Gefion Gymnasium -
Mit navn er Marie, jeg er 21 år gammel, og jeg har lige nu mit andet sabbatår. I sommeren 2016 dimitterede jeg fra Gefion Gymnasium, hvor jeg læste linjen Samfundsfag A, Engelsk A, Matematik B. Jeg starter på universitetet til sommer, og min plan er at søge ind på statskundskab på KU eller den samfundsvidenskabelige bachelor på RUC.

Jeg arbejder både meget disciplineret og struktureret, og det vil jeg føre videre til de elever, jeg skal undervise.

I løbet af gymnasietiden brugte jeg rigtig meget tid på at hjælpe min klassekammerater, som havde det svært, med hjemmeopgaver, almindelige lektier og at læse op til eksamen. Jeg fandt hurtigt ud af, at dette ofte hjalp mig med selv at forstå stoffet meget bedre, og det motiverede mig meget til at blive ved med at hjælpe. Der udover var det rart at se, hvordan min hjælp gavnede andre, og hvordan det i mange situationer forbedrede deres resultater.

Jeg elsker generelt at lære fra mig, og jeg finder det meget spændende at sætte mig ind i forskellige læringsmetoder alt efter folks behov.

Marie V. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Marie V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn