Glade undervisere
Underviser Hans C. der studere Studerende ved Ørestad Gymnasium

Hans C.

Studerende ved Ørestad Gymnasium -
Hej mit navn er Hans, og jeg er 17 år gammel.

Jeg har altid syntes at det var sjovt at lærer. Dette afspejles både i mine karakterer og mit engagement i undervisningen. Jeg følger godt med, og derfor bruger jeg det meste af min tid i undervisningen på at hjælpe andre med også at forstå. Det gør jeg både fordi jeg mener der er en stor værdi i at lærer fra mig, men også fordi jeg har et ønske om at alle, ligesom mig, synes det er sjovt at lære.

Jeg kan undervise på et niveau op til 2.G, da jeg selv lige har afsluttet 2.G. Udover det så har jeg deltaget i den nationale matematikolympiade og er altså også i stand til at undervise i konkurrencematematik. Jeg anser det at undervise for en af de vigtigste evner man kan tilegne sig, fordi det kan have så dramatisk en indflydelse på andre at have en god lærer.

Jeg ser frem til at møde dig!

Hans C. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Kinesisk (B) Matematik Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Hans C.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn