Glade undervisere
Underviser Naomi H. der studere Science, Geography og Environmental Science

Naomi H.

Science, Geography og Environmental Science -
Hej, jeg hedder Naomi og er 24 år gammel. Jeg er for nyligt hjemvendt fra fem år i New Zealand, hvor jeg har læst en Bachelor of Science i geografi og miljøvidenskab. I den sammenhæng fandt jeg min passion for at lære fra mig gennem en rolle som underviser ved en lejr om bæredygtighed for skoleelever, og derfor har jeg nu søgt ind på læreruddannelsen i København.

Jeg glæder mig til at spille en vigtig rolle i en lærerig og motiverende skolegang, hvor dine/jeres personlige styrker vil blive drivkraften for jeres faglige udvikling, så I kan lave præstationer, I er stolte af. Jeg har tidligere hjulpet en skoletræt lillebror med lektier i gymnasiet, som kunne meget mere end han selv troede og egentlig bare havde brug for én, der kunne hjælpe ham med at opnå succesoplevelser i skolen.

Som underviser er jeg god til finde nye måder at bearbejde undervisningsmateriale på og relatere ny viden til noget genkendeligt. For eksempel, at blive god til at skrive og formidle kræver, at man bliver god til at bruge sin egen "stemme" - lidt ligesom at opbygge selvtillid og færdigheder socialt. Jo flere personlige barrierer man nedbryder, jo mere kan man lære om sig selv, og hvordan man bedst kan bruge sine styrker. På samme måde vil jeg som underviser arbejde med at skabe tillid og åbenhed i undervisningsforløbet, så vi sammen kan finde de læringsformer, der passer.

Naomi H. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Biologi Dansk Engelsk Fransk Psykologi (B) Psykologi (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Naomi H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn