Glade undervisere
Underviser Adam M. der studere Medicin

Adam M.

Medicin Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Adam. Jeg læser medicin på Københavns Universitet.

Jeg er rigtig glad for at undervise og har derfor valgt at være underviser hos GoKarakter. Det, der motiverer mig til at undervise er først og fremmest glæden ved at hjælpe dig med at forstå et nyt koncept, hvad enten det er Newtons love eller tysk genetiv. Det er inspirerende at se glimtet i elevens øjne, når de forstår noget, som de måske har kæmpet med og er i stand til at bruge og forklare det selvstændigt. Min motivation er dog også i høj grad, at jeg selv synes, at undervisningsmaterialet er spændende samt håbet om at kunne smitte eleven med min entusiasme for de forskellige fag i gymnasiet.

Fordi jeg er så glad for at undervise har jeg også en del erfaring med det. Jeg har hjulpet mine klassekammerater med både lektier og afleveringer. I et år var jeg desuden medhjælper i mit gymnasiums studiecenter, hvor jeg hjalp med mine medstuderende med deres lektier og afleveringer. I dette job var personlig engagement, venlighed og en coachende tilgang til undervisning essentielle kvaliteter. Jeg sørgede derfor altid at være smilende og imødekommende, således at jeg kunne skabe trygge rammer og gode oplevelser.

Gennem min tid som underviser har jeg gjort mig en masse erfaringer omkring, hvad der er godt at gøre i en undervisningssammenhæng. Jeg vælger eksempelvis forskellige tilgange til undervisning til forskellige elever. Nogle elever har nemlig lettest ved at forstå koncepter, når man tegner det for dem, mens andre elever er mere auditive, og jeg tilpasser altid min undervisning til det, som fungerer bedst for den enkelte elev. Hvis en elev har svært ved at forstå noget, som jeg forklarer ham eller hende, sørger jeg også altid for at forklare på forskellige måder og fra forskellige vinkler. Jeg sørger desuden for at rose eleven, når han eller hun har gjort et godt stykke arbejde. Jeg går også meget i op, at eleven får selvtillid i det emne, som undervises i.

Adam M. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb Oldtidskundskab (C) Religion (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Adam M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn