Glade undervisere
Underviser Birgitte B. der studere Nordisk Sprog og Litteratur

Birgitte B.

Nordisk Sprog og Litteratur Københavns Universitet - KU
Mit navn er Birgitte, og jeg er kandidatstuderende på Nordisk Sprog og Litteratur (Dansk) ved Aarhus Universitet.

Jeg altid vidst, at mine studier skulle munde ud i et arbejde som gymnasielærer. Dette skyldes min interesse i de faglige såvel som pædagogiske aspekter af undervisningen. Dette afspejles også i mine to fag (dansk og engelsk), som jeg netop har undervist i, da jeg var i praktik. Den oplevelse var enormt fed, og jeg fik virkeligt blod på tanden til at arbejde videre som underviser for gymnasieelever.

Som underviser møder jeg eleven, hvor de er. Det er forskelligt, hvordan man lærer, hvad man har svært ved, og hvilke typer redskaber eleven har brug for, for at opnå det bedste resultat. Derfor vægter jeg dialog med eleven, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning for lige netop dem.

Birgitte B. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Birgitte B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn