Glade undervisere
Underviser Emma R. der studere Studerende ved Borupgaard Gymnasium

Emma R.

Studerende ved Borupgaard Gymnasium -
Hej! Jeg hedder Emma og er 18 år gammel. Lige i øjeblikket bor jeg i Måløv og går på Borupgaard Gymnasium i 3.g. Min studieretning er Engelsk A, Psykologi B, Tysk B og Samfundsfag B, hvilket allerede her klart viser min store interesse for sprog og kommunikation mellem mennesker.

Udover at arbejde med sprog og kommunikation i min skoletid, bruger jeg også en del tid på at undersøge og læse om det i min fritid. Jeg deltager i kurser og foredrag, da jeg mener, det er vigtigt at kunne kommunikere korrekt med omverdenen. Følgeligt, bruger jeg også meget tid i fitnesscenteret, hvor jeg primært hjælper en del af mine venner og familiemedlemmer med træning og kost. Det giver mig energi at kunne dele viden og erfaringer med andre for efterfølgende at se dem gro, og det er også derfor, at jeg i undertiden er med i en gruppe på mit gymnasium, der hjælper unge flygtninge med deres skoleopgaver.

Når jeg underviser fokuserer jeg ikke som det første på at nå igennem alle opgaver og lektier. Det er nemlig min erfaring, at mange ofte bliver utrygge ved skolearbejdet og mister motivationen når der som det første lægges yderligere pres på for at skulle nå et bestemt mål. Jeg fokuserer derimod mere på forståelsen af selve stoffet, så eleven bliver komfortabel med det og herefter kan arbejde med at nå et mål.

Jeg sørger dog altid for at eleven er forberedt og godt klædt på til timerne - intet godt kommer bare ud af stress og jag.

Emma R. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (B) Dansk (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Emma R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn