Glade undervisere
Underviser Sara L. der studere Student fra Johannesskolen Gymnasium

Sara L.

Student fra Johannesskolen Gymnasium -
Hej, jeg hedder Sara, jeg er 19 år og har her til sommer 2018 afsluttet 3.g på STX med humanistisk/sproglig linje. Jeg har en stor passion for det sproglige samt det humanistiske, og jeg regner med at bruge min fremtid på jura i den internationale verden.

Jeg har altid været glad for at søge ny viden og samtidig for at lære fra mig og dermed dele min passion. Jeg elsker at arbejde sammen med andre for at udvikle deres færdigheder. Derudover har jeg altid nydt at indgå i en samtale om emnet og lære fra mig men også selv at lære noget nyt.

Som person er jeg meget glad, åben, målrettet, tålmodig, nysgerrig og lærenem. Når jeg går i gang med en opgave, er jeg effektiv og ambitiøs, så jeg sigter derfor altid efter det bedste resultat.

Gennem min skoletid har jeg oplevet alle op- og nedturene forbundet med det sociale og det faglige. Jeg havde 5 A-niveau fag, og jeg kan i høj grad trække på alle mine erfaringer om at kæmpe for at forstå og nyde fagene, så man kan opnå de resultater man ønsker.

Hos GoKarakter underviser jeg primært i humanistiske fag, samt større skriftlige opgaver som SRP.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at nå dine mål!

Sara L. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (A) Fransk (B) Fransk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Oldtidskundskab (C) Psykologi (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sara L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn