Glade undervisere
Underviser Ida O. der studere Studerende ved Nørre Gymnasium

Ida O.

Studerende ved Nørre Gymnasium -
Hej, jeg hedder Ida. Jeg er 19 år gammel og går i 3.g på Nørre Gymnasium. Jeg kan godt lide at lære fra mig, da det både er spændende at skulle finde en måde, at få andre til at forstå ting, de ikke selv tror de kan, men det hjælper mig også til selv at blive bedre. Jeg hjælper desuden tit mine klassekamerater med opgaver og lektier, hvilket både er sjovt og udfordrende.

Når jeg underviser, bruger jeg først tid på at lytte og forstå, hvad det er, min elev ikke forstår. Hefter jeg prøver at forklare på en måde, der giver mening for dem. Hvis det ikke virker første gang, er der heldigvis mange andre måder at prøve - og så prøver vi dem alle, såfremt det er nødvendigt! På den måde mener jeg, at undervisningen bliver bedst mulig for den enkelte elev.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Ida O. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Biologi Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (C) Fysik/Kemi Naturgeografi (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ida O.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn