Glade undervisere
Underviser Johanne H. der studere Engelsk

Johanne H.

Engelsk Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Johanne. Jeg er en 24-årig litteraturelsker med en BA-grad i engelsk fra Københavns Universitet. Jeg elsker at arbejde med mennesker, og som underviser kan jeg bruge min faglige viden og evner til at hjælpe andre.

I gymnasiet hjalp jeg ofte mine klassekammerater med de til tider svære regnestykker i matematik, som gjorde at jeg også selv fik en dybere indsigt i og forståelse for matematikkens abstrakte univers. Jeg ved fra personlig erfaring, at motivation, selvtillid og et højt fagligt niveau går hånd i hånd. Jeg vil derfor kunne tilrettelægge et forløb som viser hensyn til både faglige og personlige kompetencer. Som underviser stræber jeg efter at udvise forståelse, give inspiration og tilskynde flittighed, sådan at man sammen kan opnå succes.

Jeg kan undervise i fagene engelsk og dansk op til gymnasialt A-niveau, samt matematik, fysik og oldtidskundskab op til gymnasialt C-niveau. Jeg kan desuden hjælpe dig med at skabe overblik og struktur, for eksempel ved at føre kalender, tage noter og skrive opgaver.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig til en bedre studietid!

Johanne H. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (C) Fysik/Kemi Matematik Matematik (C) Oldtidskundskab (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Johanne H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn