Glade undervisere
Underviser Amalie V. der studere Kemi- og bioteknik

Amalie V.

Kemi- og bioteknik Danmarks Tekniske Universitet - DTU
Mit navn er Amalie, jeg er 22 år gammel og bor i Kgs. Lyngby. Til dagligt studerer jeg Kemi- og Bioteknik på Danmarks Tekniske Universitet (DTU), hvor jeg netop er startet på mit 7. semester.

Jeg brænder for kemiteknik, matematik og generelt de problemstillinger, som ingeniører arbejder med. Det der motiverer mig for at undervise, er at jeg gerne vil videregive min interesse for naturvidenskabelige fag. Jeg vil gerne inspirere andre til at synes at fag som f.eks. matematik er sejt og brugbart.

Jeg havde rigtigt svært ved selv at finde motivationen til at gennemføre gymnasiet, bl.a. fordi jeg er ordblind, men efter jeg er startet på DTU, har jeg pludselig fået en kæmpe motivation for at blive en virkelig god ingeniør, hvilket er en fantastisk følelse. Dette har givet mig nogle værktøjer med videre, som gør mig til en god underviser. Endvidere, har jeg en masse gode værktøjer til at håndtere ordblindhed, da det er noget jeg selv kæmper med hver dag.

Jeg har tidligere hjulpet min søster og venner igennem matematik og fået en god feedback på dette. Jeg ser frem til at hjælpe en masse elever!

Amalie V. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Amalie V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn