Glade undervisere
Underviser Esben H. der studere Kandidat i biologi

Esben H.

Kandidat i biologi Københavns Universitet - KU
Hej, mit navn er Esben, og jeg er uddannet biolog med specialisering inden for molekylær cellebiologi og fysiologi. Jeg har i tre år undervist på et gymnasium i Grønland, primært i biologi, men har også haft et enkelt kemi C-hold, som jeg har ført til eksamen, samt et par hold i Science (svarende til naturvidenskabeligt grundforløb i DK).

I Grønland har jeg mødt en alsidig elevgruppe med varierende grad af sproglige og faglige udfordringer, hvilket jeg har imødekommet ved at anvende forskellige pædagogiske redskaber (f.eks. andetsprogspædagogik og undervisningsdifferentiering).

Nu er jeg tilbage i Danmark og studerer kemi på deltid med henblik på at opnå sidefag i dette fag.

Som formilder har jeg holdt flere oplæg om celle- og molekylærbiologiske emner – også på engelsk, da jeg har været udvekslingsstudent på et universitet i Canda (McMaster University). Jeg har desuden vejledt bachelorstuderende i de forskellige molekylærbiologiske teknikker.

Jeg har desuden taget pædagogikum og fungerede sidste år som vejleder for en pædagogikumskandidat.
Jeg er motiveret af at vække mine elevers nysgerrighed og interesse for faglige områder, som jeg selv er meget optaget af, samt af at kunne give eleven redskaber, der gør denne i stand til selv at tilegne sig viden inden for mit fag.
Min styrke ligger i min evne til sætte mig ind i elevens intuitive tankemønster.

Jeg ser frem til at undervise dig :)

Esben H. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Esben H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn