Glade undervisere
Underviser Sophia B. der studere Jura

Sophia B.

Jura Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Sophia. Spansk mit andet modersmål, og min passion for sproget rækker derfor videre ud end almindelig interesse. Dette har også betydet, at jeg er vant til at bruge spansk på forskellige niveauer, da mine familiemedlemmer består af native speakers, af personer som mig, der har haft det som andet modersmål, samt familiemedlemmer, der som voksne har lært spansk.

Derudover oplevede jeg, hvor stor en gavn det kan være at have gode spanskkundskaber, da jeg tog et praktikophold på Den Danske Ambassade i Madrid sidste halvår. Jeg vil gerne give andre muligheden for at blive endnu bedre til spansk, og derved få de samme muligheder, det har givet mig.

Ydermere har jeg også en stor forståelse for især latinamerikansk kultur, da jeg er vokset op med indflydelse fra denne, samt af spansk kultur, da jeg har boet et år i Spanien, hvor jeg hhv. læste et semester på CEU San Pablo i Madrid samt var praktikant på ovennævnte ambassade. Jeg forestiller mig, at det kan være til stor gavn, når man skal et sprog fra sig, at man også forstår kulturen i de lande, hvor sproget bruges, og at man derfor kan tale med vedkommende, man skal være lektiehjælper for, om de temaer, de behandler i undervisningen.

I gymnasiet hjalp jeg ofte klassekammerater med lektier i blandt andet faget spansk, og det motiverede mig altid meget at se hvordan lektier kunne forvandles til noget sjovt og givende, når (i dette tilfælde) mine klassekammerater pludselig begyndte at forstå faget bedre.

Til dagligt studerer jeg jura på Københavns Universitet.

Sophia B. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sophia B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn