Glade undervisere
Underviser Beinta S. der studere Lærer

Beinta S.

Lærer Københavns Professionshøjskole
Hej :-)

Mit navn er Beinta, jeg er 22 år gammel, og går på mit første år på Københavns Professionshøjskole, hvor jeg studerer på læreruddannelsen.

Jeg har og har haft et rigtig stort fokus på det sproglige, hvilket også påvirkede mine fag. I gymnasiet havde jeg en masse sproglige fag som f.eks. dansk, færøsk, engelsk og spansk på A-niveau. Efter min egen mening vil jeg kalde mig selv for en sprognørd. Jeg elsker de sproglige fag, hvor man skal skrive store opgaver, noveller, essays, kronikker mm. Denne erfaring har givet mig et velformuleret og præcist sprog. Med mine sprogkundskaber vil jeg kunne lære andre, hvordan man skriver en god stil eller en god opgave.

På dette grundlag har jeg valgt at blive underviser hos GoKarakter. Jeg mener det er en fantastisk mulighed for at bidrage med min erfaring til den elev, som vil ét skridt højere op på karakterskalaen, men også til den elev, der har det svært ved nogle bestemte ting.

Som person er jeg smilende, engageret, tålmodig, perfektionistisk, struktureret og hjælpsom. Min drøm er at blive en god folkeskolelærer, hvor jeg kan mærke, at eleverne både er glade for mig som person, men også at de lærer fagligt af mig.

Man skal aldrig være bange for at stille spørgsmål, når man har mig som lektiehjælper - for det er jo præcis dét, jeg er der for. Jeg vil hjælpe min elev 100%. For mig er det vigtigt at eleven føler sig tryg i samarbejdet med mig. Jeg lægger også vægt på at undervisningen bliver tilrettelagt efter den enkelte elevs behov, så timerne ikke bliver tunge, men udfordrende og sjove.

Jeg har altid fået en glæde ud af at gøre noget for at hjælpe andre. Alt bliver taget med et smil. Jobbet som underviser motiverer mig, da jeg brænder for kvalitet og nærhed i undervisningen. Jeg synes også at det er meget spændende og givende, at man som underviser på et meget konkret plan, kan se, hvordan ens egen indsats og formidlingsevner hjælper eleven. Den største motivation ved at undervise er, når eleven får en succes oplevelse. Dette handler ikke blot om en forbedring i ens karakterer, men også i forhold til en bedre forståelse og udvikling. Den menneskelige kontakt og at føle at man gør en forskel inspirerer mig utrolig meget. Det er vigtigt for mig, at eleven lærer meget af min undervisning og føler sig motiveret til at lære endnu mere.

Hvis dette er noget for dig, så ser jeg frem til at hjælpe og undervise dig!

Beinta S. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Psykologi (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Spansk (B) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Beinta S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn