Glade undervisere
Underviser Luna M. der studere Global Humanities

Luna M.

Global Humanities Roskilde Universitet - RUC
Mit navn Luna María, er 21 år gammel og til dagligt studerer jeg på Roskilde Universitet på Global Humanities med mine bachelorfag i Communication og Cultural Encounters. Mit studie er internationalt, hvilket betyder hele studiet er på engelsk og at mange af mine medstuderende er fra forskellige lande rundt om i verden.

Jeg ønsker at hjælpe andre med engelsk, da jeg mener et godt flydende engelsk kan hjælpe dig på alverdens måder. Derfor er jeg underviser hos GoKarakter.

Som underviser vil jeg sørge for at man samtidig danner sig et stort ordforråd så der ikke er grænser for hvad man ønsker at kommunikere. Jeg plejede selv ikke at være den bedste til engelsk, helt op til 6 klasse, men da jeg begyndte at blive god, kunne jeg selv mærke hvordan det åbnede så mange døre. Jeg går nu på en international uddannelse, desuden studerede jeg i mit 3. Semester på Erasmus i Madrid hvor jeg lærte hvordan mit kendskab til engelsk hjalp mig til at forstå andre sprog og satte ingen grænser til hvad jeg kunne sprogmæssigt.

Som underviser er jeg tålmodig og har øje for hvordan jeg skal gribe opgaven an, vi kommer til at arbejde på den måde jeg kan se fungerer bedst for den enkelte elev, desuden ser jeg mig selv som en generelt glad person, så du kan forvente godt humør og den støtte der er behov for. Som person er jeg åben, kreativ og ansvarlig. I min fritid er jeg kreativ anlagt og nyder at skrive, spille musik osv, samt at rejse og opleve.

Jeg ser frem til at møde dig!

Luna M. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Luna M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn