Glade undervisere
Underviser Mette S. der studere Interkulturel Markedskommunikation

Mette S.

Interkulturel Markedskommunikation Copenhagen Business School - CBS
Mit navn er Mette, jeg er 21 år gammel og bor i København S. Jeg er vokset på i en mindre by i Jylland, hvor jeg gik på Odder Gymnasium. Her havde jeg Matematik (A), Engelsk (A), Dansk (A), Samfundsfag (A), Tysk (B), Idræt (B)
Hvor engelsk var et frivilligt 5. a-fag.

Efter gymnasiet rejste jeg med Snowminds til Canada og uddannede mig som skiinstruktør, hvorefter jeg arbejde en vintersæson som instruktør i Sun Peaks, BC. Det var en fantastisk social og lærerig oplevelse.

Jeg er netop optaget på CBS, og studerer Interkulturel Markedskommunikation, som behandler krydsfeltet mellem marketing og kommunikation, som jeg finder enormt spændende og relevant.

Mine pædagogiske evner er blevet udviklet en del i forbindelse med jobbet som skiinstruktør. Derudover har jeg arbejdet som gymnastik instruktør i 6 år, hvor jeg blandt andet havde mit eget børne-gymnstikhold sideløbende med gymnasiet. Jeg har også arbejdet som fast lærervikar på en folkeskole i Odder, hvor jeg var fast i SFO'en samt i undervisningen for 0-6. klasse.

Jeg er topmotiveret for at undervise som lektiehjælper og glæder mig til at hjælpe dig!

Mette S. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Mediefag (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mette S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn