Glade undervisere
Underviser Trine W. der studere Erhvervsøkonomi og psykologi

Trine W.

Erhvervsøkonomi og psykologi Copenhagen Business School - CBS
Hej mit navn er Trine, Jeg studerer Erhvervsøkonomi og Psykologi på CBS, og her lærer jeg blandt andet om indlæringspsykologi, hukommelse og en masse om menneskets adfærd. Jeg havde selv lektiehjælp, da jeg var yngre, og jeg fik utrolig meget ud af det. Mine karakterer skød i vejret, så nu ville det være mig en ære at give det videre, som betød så meget for mig. Derfor er jeg blevet underviser hos GoKarakter. Jeg har brugt mit sabbatår på at være vikar. Jeg har haft længere forløb, hvor jeg selv har udarbejdet mit eget undervisningsmateriale. Jeg går ind for variation i undervisningen og mener, at den skal indrettes ud fra den mest optimale indlæringsproces. På baggrund af dette vil jeg forsøge at sørge for, at undervisningen bliver præsenteret på følgende måder: • Ses visuelt • Høres igennem ordsprog, remser eller sange • Gerne noget bevægelse Dette har jeg haft i baghovedet i min tidligere undervisning, og det har givet utrolig gode resultater. Jeg glæder mig til at møde dig,

Trine W. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Afsætning (B) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk International økonomi (A) International økonomi (B) Kulturforståelse (C) Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Trine W.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn