Glade undervisere
Underviser Mette B. der studere Journalist

Mette B.

Journalist Danmarks Medie- og journalisthøjskole - DMJX
Mit navn er Mette, jeg er 24 år gammel, og går på mit tredje år af journaliststudiet på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor jeg har været halvandet år i praktik på henholdsvis Ekstra Bladet og hos Domea.dk Magasinet.

Man bliver ikke journaliststuderende, hvis ikke man brænder for at gøre en forskel. Og det gælder også mig. Jeg har altid fået en enorm glæde ud af at gøre noget ekstra for at hjælpe andre, og det håber jeg også på, jeg kan få lov til ved dig.

På mit studie er jeg vant til at skulle lære fra mig. For på Journalisthøjskolen består en stor del af undervisningen i, at vi alle giver hinanden konstruktiv kritik på de opgave, vi laver. Derfor har jeg meget erfaring med at formulere mig venligt og konstruktivt og med at kunne forklare det fagligt komplekse på flere forskellige måder, så det er til at forstå for alle.

Derudover har jeg hjulpet adskillige veninder gennem deres eksamener og praktiksøgninger, hvor jeg blandt andet agerede eksamenshjælp for en veninde under en 24-timers eksamen i engelsk på B-niveau i gymnasiet, som hun fik 12 for.

Som person er jeg engageret, tålmodig og hjælpsom. Jeg meget social af natur, og så har jeg den tilgang til tingene, at alt bliver en lille smule bedre, hvis man går til det med et smil og en positiv indstilling.

Jeg går ind for, at skole skal være sjovt og forståeligt, så søger altid at gøre stoffet så let fordøjeligt som overhovedet muligt. Men er det alligevel svært, skal man aldrig være bange for at stille spørgsmål, når man har mig som lektiehjælper - for det er jo dét, jeg er der for!

Især kan jeg være behjælpelig med lektiehjælp til fagene engelsk, dansk, historie og samfundsfag - og så naturligvis SRP'en, som jeg fik topkarakter for i sin tid.
For jeg er nemlig hammer god til det med at strukturere en større opgave og at få grammatikken helt på plads.

Og hvis du går med en lille journalist i maven, så ville jeg være mere end glad for at hjælpe dig på vej til at udleve drømmen.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Mette B. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mette B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn