Glade undervisere
Underviser Amanda B. der studere Religionsvidenskab

Amanda B.

Religionsvidenskab Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Amanda. Jeg er ung kvinde på 20 år der til dagligt studerer jeg religionsvidenskab på 2. semester ved Københavns Universitet. Jeg studerer dette, fordi jeg interesserer mig meget for verden omkring mig. Jeg har stor interesse for samfundet og hvordan forskellige mennesker agerer. Derudover tror jeg på at det er et fag, som kan bidrage til åbenhed og forståelse i vores globaliseret samfund.


Som person er jeg meget åben og venlig. Jeg er struktureret og intiativrigt. Jeg elsker at læse og skrive og har det godt i kreative miljøer. Jeg har altid holdt meget af læring og at lære fra mig hvilket jeg har gjort hos mine klassekammerater og venner. Denne glæde samt nogle fantastiske undervisningsforhold, er årsagen til at jeg drømmer om at undervise eller forske i fremtiden. Jeg tror på at uddannelse er vejen frem og jeg ønsker at give børn og unge de bedste muligheder, for at opnå deres mål og drømme.

Jeg ser frem til at hjælpe dig!

Amanda B. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Kristendomskundskab Religion (B) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Amanda B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn