Glade undervisere
Underviser Rikke S. der studere Student fra Johannesskolens Gymnasium

Rikke S.

Student fra Johannesskolens Gymnasium -
Hej, jeg hedder Rikke, er 19 år og i sommers afsluttede jeg 3.g på Johannesskolens Gymnasium med fem A-fag, et snit på 10, og tre fantastiske og lærerige (både fagligt og socialt) år i backpackerrygsækken. Siden translokationen har jeg været på en to et halvt måneders rejse rundt i Sydøstasien med min kæreste, er flyttet hjemmefra og er startet i job som lærervikar på Grønnemose Skole.
Som lærervikar, har jeg allerede fået en hel del erfaring med at undervise elever i alle aldre. Jeg har lært nye læringmetoder og har fået et større indblik i hvor stor en forskel der er på de individuelle ellever og deres mest optimale måder at lære på.Det vil jeg gerne give videre til flere elever, og derfor er jeg blevet underviser hos GoKarakter.

Jeg ser frem til at møde dig!

Rikke S. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Fransk (C) Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Musik Musik (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Rikke S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn