Glade undervisere
Underviser Zia H. der studere Sygeplejerske

Zia H.

Sygeplejerske Københavns Professionshøjskole
Hej, jeg hedder Zia. Jeg er en imødekommende og smilende 21-årig kvinde, der studerer til sygeplejerske i København på 1. semester. Jeg har interesse for både naturvidenskabelige og humanistiske fag, og derfor er netop sygeplejerskeuddannelse lige noget for mig. Jeg dimitterede fra STX i 2017, hvorefter jeg holdte et sabbatår, hvor jeg arbejdede som medhjælper i en børnehave.

Jeg husker tydeligt, hvordan man kan rive sig selv i håret over fag eller opgaver, der udfordrer én. Men det er min erfaring, at det kan betale sig at arbejde videre - man bliver klogere og dygtigere både på det faglige og på sig selv, og kan i sidste ende opnå flotte resultater.

Som underviser hos GoKarakter, håber jeg, at jeg kan være med til at motivere andre børn og unge til at udvikle sig fagligt, for på den måde at få de fedeste succesoplevelser i skolen.

Zia H. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Zia H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn