Glade undervisere
Underviser Kristian M. der studere Student fra Viborg Katedralskol

Kristian M.

Student fra Viborg Katedralskol -
Hej, mit navn er Kristian, jeg er 19 år gammel, og jeg blev den 29/6 2018. student fra Viborg Katedralskole. Her gik jeg på Bioteknologi-linjen, hvor der især var fokus på de naturvidenskabelige fag. Jeg har bestemt at jeg mindst skal have ét sabbatår.

Jeg ser mig selv som et åbent, udadvendt og smilende menneske, som nyder at snakke med andre. Igennem mine år i uddannelse har jeg holdt meget af at gå i skole, og dets mange fag, og jeg føler derfor at lektiehjælper er et naturligt valg for mig. Jeg har altid nydt at lære og ligeså nyder jeg at lære fra mig. Denne interesse for læring stammer fra min nysgerrighed, som jeg altid har haft med mig. Ligeledes er jeg hjælpsom, og jeg brænder derfor at hjælpe andre - uanset hvor lang tid og hvor svært det kan være.

Disse egenskaber har jeg lært bl.a. fordi jeg er den tredje i en søskendeflok på fire, og jeg har derfor igennem hele mit liv omgået mig med børn og unge. Jeg kan godt lide at være sammen med børn, og det gør mig i godt humør at være sammen med børn og unge.

Privat interesserer jeg mig meget for eSport, og har arbejdet en del med dette. Jeg har været coach for semi-professionelle eSporthold og kommenterer eSport i en online liga kaldet LCD, som viser computerspillet League of Legends.

Jeg ser frem til at møde dig,

Kristian M. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Bioteknologi (A) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Kristian M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn