Glade undervisere
Underviser Martine E. der studere Skuespilleruddannelsen ved Den Danske Scenekunstskole

Martine E.

Skuespilleruddannelsen ved Den Danske Scenekunstskole -
Hej, jeg hedder Martine og jeg er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole. Som skuespiller bevæger man sig ofte indenfor en verden, hvor begreberne ikke altid er lige håndgribelige. Man snakker om følelser, musikalitet, indre modstand, undertekst, kropsbevidsthed og nærvær. Ligeså højt som jeg elsker mit fag, ligeså højt elsker jeg dog også at kunne løse konkrete opgaver med to streger under resultatet. Bl.a. lærer spansk på hobbyniveau, fordi jeg på en eller anden måde har savnet at bruge den akademiske side af mig under min uddannelse.

Jeg var selv virkelig glad for at gå i gymnasiet, selvfølgelig på grund af det sociale, men jeg syntes også at det var tilfredsstillende at løse opgave og grave sig ned i et ukendt emne der vækkede interesse. Inden jeg blev optaget på teaterskolen, nåede jeg at læse ét semester på Teatervidenskab på KU.

Jeg har altid synes det var virkelig sjovt og spændende at kunne hjælpe og lære fra mig og skabe overblik for eleven. Jeg er en dygtig lektiehjælper, fordi jeg er meget pædagogisk, empatisk og struktureret.

Jeg ser frem til at undervise dig :)

Martine E. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Dramatik (B) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk (B) Fransk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (C) Oldtidskundskab (C) Samfundsfag Samfundsfag (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Martine E.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn