Glade undervisere
Underviser Kasper F. der studere Msc Bioinformatik / Bsc Biologi

Kasper F.

Msc Bioinformatik / Bsc Biologi Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Kasper. Jeg er 25 år og læser på kandidaten i bioinformatik og har en bachelor i biologi. Jeg brænder derfor for især biologi-faget, men også for fag som matematik, statistik og datalogi.

Jeg har valgt at blive underviser, da jeg ved det ikke er alle elever, som har forældre, der kan hjælpe og støtte dem fagligt. Her vil jeg gerne træde til!

Jeg er motiveret for at undervise, fordi jeg ser dette som en mulighed for at udvikle mig både fagligt og personligt. Jeg er den ældste af mine søskende og kusiner/fætre og har derfor hjulpet dem med eksamenforberedelse i naturvidenskabelige fag i både folkeskolen og gymnasiet.

Jeg har spillet basket på eliteniveau i gymnasietiden og har derfra lært at indgå på et hold, hvor man varetager sin rolle for at det hele kan gå op i en højere enhed. Jeg har tidligere været tilknyttet idrætsorganisationen GAME, hvor jeg har undervist børn og unge i street basket, da jeg selv har spillet basket på eliteniveau.

Jeg ser frem til at møde dig!

Kasper F. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Datalogi (C) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Programmering (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Kasper F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn