Glade undervisere
Underviser Malthe K. der studere Skov- og landskabsingeniør

Malthe K.

Skov- og landskabsingeniør Københavns Universitet - KU
Jeg hedder Malthe og er 23 år.

Jeg læser på andet semester på Københavns Universitet, hvor jeg læser til skov- og landskabsingeniør. Før jeg startede her, arbejdede jeg to år som pædagogmedhjælper i en daginstitution.

Fra mit tidligere job, som pædagogmedhjælper har jeg erfaret, at jeg trives godt blandt andre mennesker og ser jobbet som underviser som en oplagt mulighed for bruge mine sociale og pædagogiske egenskaber. Generelt er jeg god til at møde børn og unge i øjenhøjde og derved danne en relation til dem ved at forstå dem og deres udfordringer.

Personligt beskrives jeg er som imødekommende, tålmodig, pligtopfyldende, forstående, sympatisk og tolerant. I min fritid dyrker jeg fitness og har en passion for jagt og fiskeri.

Malthe K. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (B) Idræt (C) Kemi (C) Matematik Matematik (C) Oldtidskundskab (C) Psykologi (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Malthe K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn