Studiehjælp til
videregående uddannelser

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Fleksible forløb

Kvalitetsgaranti

Certificerede undervisere

Fuldt overblik

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Studiehjælp til videregående uddannelser

Langt de fleste studerende vil i løbet af deres studietid opleve frustrationer og problemer med kurser, afleveringer og eksamensopgaver på deres videregående uddannelser. Hvis man oplever store udfordringer med et kursus, og man har svært ved selv at læse op på de svære emner, kan det i værste tilfælde føre til dumpekarakter på eksamensbeviset, når det pågældende fag skal afsluttes. Med studiehjælp fra GoKarakter får du tilknyttet en privatunderviser, der kommer til dig på det tidspunkt og sted, der passer dig bedst, så du kan få hjælp med de aspekter, du finder svære selv at klare. Vi sørger for at føre dig tilbage på rette spor - så du kan afslutte dine kurser med et godt resultat!

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Studiehjælp fra en universitetsstuderende

  Når du modtager studiehjælp til videregående uddannelser fra GoKarakter, får du tilknyttet en privatunderviser, der enten selv studerer på en videregående uddannelse eller er færdiguddannet med de samme eller lignende kurser i bagagen. Vores undervisere har selv fået topkarakterer i deres undervisningsfag, så du kan være sikker på, at de har deres faglige kompetencer i orden. Ydermere gennemgår vores undervisere inden ansættelse en omfattende screeningsproces, der sikrer, at de ligeledes er kvalificerede undervisere på et pædagogisk og socialt plan.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Oplev en god relation

  På universitetet eller anden videregående uddannelse er man som studerende ofte overladt til sig selv i arbejdet med sine kurser og de eksamenssituationer, der følger med. Underviserne på de respektive universiteter og kurser har sjældent tid til eller mulighed for at vejlede eller hjælpe mere end højst nødvendigt. Derfor kan mange studerende nemt føle, at det pågældende fag bliver uoverskueligt og svært at overkomme på egen hånd. Med studiehjælp til videregående uddannelser fra GoKarakter får du tilknyttet en privatunderviser, der nemt kan sætte sig ind i de problemer, du oplever med dit studie, og som selv har været igennem lignende problemstillinger. Sammen vil I arbejde fokuseret på de aspekter, du oplever som værende mest problematiske, og tempoet kan tages helt i dit eget.

  Læs mere om vores undervisere

  Fleksibilitet med studiehjælp

  Din underviser ved selvfølgelig godt, at din kalender kan være presset og meget hurtigt byde på ændringer. Vedkommende vil gøre sit bedste for, at undervisningen passer bedst muligt ind i din hverdag. I kan mødes enten hjemme hos dig selv, på universitetet, på biblioteket eller et helt fjerde sted, alt efter hvad du ønsker. I koordinerer selv tid og sted, og der er altid mulighed for fleksible løsninger. Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte underviser til dine ønsker og behov!

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude