Undervisning i elevens hjem

Vi glæder os til at høre fra dig

Du er altid velkommen til at skrive til os - uanset om du har spørgsmål til vores forløb, noget du ønsker uddybet eller bare gode ideer.

Ring til os:

71 99 71 90

Bliv ringet op:

Søger du lektiehjælp?

Ønsker du et af vores skræddersyede lektiehjælpsforløb? Vi tilbyder forløb i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau. Hvad enten du går i gymnasiet eller i folkeskole, vil vi finde den helt rette underviser, som vil tilrettelægge dit forløb med udgangspunkt i netop din problemstilling.

Alle vores undervisere er screenet forud for deres ansættelse og har herefter gennemgået vores interne uddannelsesforløb. De har som minimum fået karakteren 10 i de fag, de underviser i, og de har en ren børne- og straffeattest.

Ønsker du et af vores forløb, kan du læse mere om disse for folkeskoleelever eller gymnasieelever.

Glade elever der bliver undervist

Ønsker du at blive underviser?

Ønsker du at blive underviser? Hvis du vil forbedre dit CV med et meningsfyldt studiejob, og du ønsker at udvikle egne kompetencer, så er GoKarakter stedet for dig. Vi søger løbende nye kollegaer, og du er altid meget velkommen til at indsende din ansøgning.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider, attraktiv studieløn og en unik mulighed for at forbedre din faglighed og dit CV. Som underviser skal du som minimum have gennemført 2.g eller tilsvarende samt fået karakteren 10 i det/de fag, du ønsker at undervise i.

Send din ansøgning
Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn