Vi glæder os til at
høre fra dig!

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig

71 99 71 90

Kontaktformular
Tidligere elev Emma Olsson

Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

Emma OlssonGymnasieelev

Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

Mads Løbner RudeGymnasieelev
Tidligere elev Mads Løbner Rude

Søger du lektiehjælp?

Ønsker du et af vores skræddersyede lektiehjælpsforløb? Vi tilbyder forløb i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau. Hvad enten du går i gymnasiet eller i folkeskole, vil vi finde den helt rette underviser, som vil tilrettelægge dit forløb med udgangspunkt i netop din problemstilling.

Alle vores undervisere er screenet forud for deres ansættelse og har herefter gennemgået vores interne uddannelsesforløb. De har som minimum fået karakteren 10 i de fag, de underviser i, og de har en ren børne- og straffeattest.

Ønsker du et af vores forløb, kan du læse mere om disse for folkeskoleelever eller gymnasieelever.

Ønsker du at blive underviser?

Ønsker du at blive underviser? Hvis du vil forbedre dit CV med et meningsfyldt studiejob, og du ønsker at udvikle egne kompetencer, så er GoKarakter stedet for dig. Vi søger løbende nye kollegaer, og du er altid meget velkommen til at indsende din ansøgning.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider, attraktiv studieløn og en unik mulighed for at forbedre din faglighed og dit CV. Som underviser skal du som minimum have gennemført 2.g eller tilsvarende samt fået karakteren 10 i det/de fag, du ønsker at undervise i.

Send din ansøgning.

Bliv samarbejdspartner

Ønsker du et samarbejde med GoKarakter? Vi samarbejder med en række private og offentlige institutioner samt kommuner, og vi kan også hjælpe dig. Vi skræddersyer undervisningsforløb til din virksomhed ud fra jeres behov. Så hvad enten dine medarbejdere har brug for et intensivt engelsk-kursus eller jeres skole mangler vikarer, så står vi klar med en hjælpende hånd.

Ønsker du at drøfte mulighederne for et samarbejde, så tag kontakt til os på e-mail: info@gokarakter.dk.

Fremragende