Send en uforpligtende forespørgsel

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

20 timer

329 kr.per time


 • Ingen binding eller forfald
 • Inkl. 10 timers transport
 • Mulighed for delbetaling
Mere information

40 timer

299 kr.per time


 • Ingen binding eller forfald
 • Inkl. 20 timers transport
 • Mulighed for delbetaling
Mere information

80 timer

269 kr.per time


 • Ingen binding eller forfald
 • Inkl. 40 timers transport
 • Mulighed for delbetaling
Mere information
12-24

Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

Lektiehjælp i topkvalitet

Vi sætter hos GoKarakter en dyd i, at vores undervisning er af den bedste kvalitet. Alle undervisere gennemgår GoKarakters Screeningproces inden de ansættes. Dette betyder, at alle vores undervisere har fået topkarakterer i de fag, de underviser i, og har bestået vores pædagogiske tests, samt gennemgået vores obligatoriske underviserkursus. Når underviseren kommer ud til dig, vil vi gennemgå en tre-trins proces, med hvilken vi sikrer, at undervisningen er målrettet til den enkelte elev. Dette kalder vi GoKarakters læringsmetode.

Rentefri afdragsordning

Vi tilbyder rentefri afdragsordninger, så du kan sprede betalingen af dit forløb ud over et antal måneder, afhængigt af dit forløbs længde. Din timepris på lektiehjælp forbliver den samme, selvom du anvender vores afdragsordninger, og de medfører ingen meromkostninger for dig.


Hvorfor købe mange timer?

En af de mange fordele er, at du sparer op til 12800 kr., når du køber en større pakke. Samtidig bliver det muligt for underviseren og eleven at få opbygget et godt forhold, som kan være frugtbart for resten af undervisningen.


Hvad med betaling?

Betaling af undervisningen sker umiddelbart efter indgået aftale. Ved køb af klippekort er der mulighed for en rentefri afdragsordning afhængig af klippekortets størrelse. Alle køb har en betalingsfrist på 2 dage.

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Privatunderviser til en pris der passer til dig

  Hos os får du lektiehjælp til en pris, der er baseret på lige netop dine behov. Jo flere timer du ønsker at modtage hjælp, jo lavere bliver prisen altså. Vi står både klar til at hjælpe dig, hvis du blot ønsker nogle få måneders hjælp, og derfor skal bruge 20 timers undervisning, eller hvis du ønsker et forløb der kan strække sig over hele året, og derfor har brug for 80 timer. Hvis du behøver hjælp til at læse op til eksamen, kan du benytte en af vores eksamenspakker.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude